Luksus på Teneriffe


Det hvite hus, deler av hotellet dette også!
 

Det hender man får leie seg inn på timesharehoteller, Hollywood Mirage ligger helt øverst i åssiden i Los Christianos.

 

Etter å ha blitt møtt på flyplassen og sjekket inn på hotellet ble vi fulgt til leiligheten av en mann som halte og dro på all vår bagasje, det var ganske langt fra resepsjonen til leiligheten. Vi skulle vel kanskje ha gitt mannen tips men vi ble så overveldet og visste vel egentlig ikke hvordan vi skulle takle dette!!

 

Mellom leiligheten og resepsjonen var det 6 etasjer.. Det var tilpasset handicappede overalt og i heisen var det også blindeskrift. Hotellet er veldig stort, over flere kvartaler og i mange etasjer ettersom det var i en skråning. Det er at avsperret område, med bom over gaten og vakt i en liten bu. Hver halvtime gikk det gratis buss fra hotellet og ned til havna i Los Christianos så det var enkelt å komme seg til stranda.

 

Leiligheten – Nydelig leilighet med alt utstyr man kan ønske seg, tv, video, dyner, ekstra puter, nydelig bad med to vasker, såpe, lotion, hårvask etc. I kjøkkenkroken fantes alt man kunne ha bruk for. Her var fine møbler, lekre, enkle og ikke prangende. På badet, i badekaret var det boblebad. Og marmorvegger . I oppholdsrommet var møbler, bilder og gardiner lekkert tilpasset hverandre

Noen minus så klart også: TV hadde ingen skandinavisk kanal. Balkongen var liten, men med plass til fire gode stoler med puter og et bord.  Men – det var på skyggesiden og utsikten var til en gate og rett i veggen til et annet hotell. Uansett, etter en uke her, med calima og over 30 grader så fant vi ut at vår balkong ble faktisk et herlig skyggefullt sted.

 


Her fantes det til og med duk til balkongbordet, og etter dette tar vi alltid med oss en duk på tur!


Lekkert bad

Basseng: Der var to bassengområder, et med aktiviteter, musikk og poolbar. Det andre området het Quiet Pool, og her skulle det da være stille og rolig. Bassenget var ikke så veldig stort, og i en krok her satt det en livvakt hele dagen, med rødekorsmerket ved siden av seg. Når det var vakt så var det grønne flagget oppe, og om kvelden kom det røde flagget på plass. Oppe ved det andre bassenget var det også en på vakt hele dagen.


Røde-Korsvakta ble ikke utslitt
 

Restauranten var hyggelig.  Det var ikke stivt og elegant som vi fryktet, det var uformelt og koselig.  Mange rusla rundt i sandaler og shorts, og noen pynta seg litt til middag. Det var underholdning hver kveld, variert underholdning av beste klasse. Menyen her var veldig enkel, med få retter.  Skulle vel ha ønsket at de byttet etter en uke for eksempel. Det kan vel bli kjedelig å spise der hver dag når det er lite å velge i, men maten var god.

 


Tema-utstilling


Oversikt over ukas underholdning


 

Timeshare . Dette var vår første erfaring med et Timeshare-hotell, Det var en veldig hyggelig erfaring. Betjeningen var hjelpsom, der var personale som går rundt kun for å passe på at alle hadde det bra. Det så ut som om gjestene kjente hverandre fra mange år tilbake. De møttes vel her på sine faste uker, og var tydelig veldig glade for å se hverandre igjen. Betjeningen kjente sine faste gjester, «owners» og gjestene flytta sammen bord og skrålte og lo og hadde det helt topp.

 

Her er link til hotellets hjemmeside:

 

http://www.hollywoodmiragetenerife.com/english/resort-properties/hollywood_mirage_home.aspx

 


Selv gamle flanellspyjamaser blir som nye i slike omgivelserI restaurant og resepsjonsområdet
 

 

 

5 kommentarer om “Luksus på Teneriffe

  1. Leser bloggen din ofte, blir alltid så imponert når jeg leser om alle plassene.Kjempe bra skrevet! Er selv veldig glad i reiser og skal prøve å få en utdanning innen reiselivsledelse. Blogger også litt om reiser på bloggen min og forhåpentligvis kommer det mer 🙂 Ha en fin kveld videre

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s