Palm Oasis, Gran Canaria


Julestjerne i sitt rette element, utendørs på Kanariøyene

 

Vi har vært så heldige å få lov til å tilbringe en uke på Palm Oasis, et femstjerners timeshare-anlegg på Maspalomas.  (Nå kan du også få tilgang til hotellet via Ving).

Anlegget er bygget i kanarisk kolonistil, og bassengområdet og hagen er omkranset av hovedbygning og bungalower.

 

Leiligheten var slik at man kunne absolutt få en luksusfølelse her, nydelige møbler og flott kjøkken og bad.  Vi leverte klær til vask, måtte prøve det!!  Det var bare å legge det i en dertil egnet pose som rengjøringsjentene tok med seg.  Dagen etter var det dukket opp nystrøkne skjorter.  Og det beste av alt var at det var gratis!!  Det visste vi ikke før vi sjekka ut avreisedagen! (men kanskje det bare gjaldt timeshareleilighetene?)

 

 


 

 

Bordet på balkongen ble pusset hver dag!


Vi bodde i 1. etasje her. 

Bassengområdet er faktisk slik at her kan man svømme på tur!!  Et nydelig og spesielt basseng, med fossefall og steinformasjoner.  Ikke akkurat et firkantet basseng dette her!

Boblebassenget var herlig, og rommet også ganske mange mennesker, utendørs, i forbindelse med bassengområdet.

 

 

Bygningene er omkranset av frodig, fantastisk tropiske hage med over 3000 forskjellige blomster og planter. 

 

 


Her finnes en utsiktspaviljong hvor man kan nyte utsikten ned til de gyldne sanddyner, Maspalomasstranden og Atlanterhavet.

 


 

 

Her finnes også selvfølgelig, restaurant, poolbar, butikk og mye mer.  Jeg syntes det var i lengste laget ned til sjøen, men med gratis buss til stranden flere ganger pr dag så var det greit nok..

 

Vi rusla ned til hovedveien og tok lokalbussen til Arguineguin noen ganger, enkelt og billig, og morsomt.  Bussen kjører jo litt innom både her og der. 

 

 

Noen rusleturer langs strandpromenaden til Meloneras ble det også.  En veldig fin strandpromenade som også egner seg godt for rullestoler.

 

 

Her kan du finne flere opplysninger om stedet:

 

http://www.palmoasis.info.se/

 


Denne skissen har jeg hentet fra ovennevnte hjemmeside.


 
 

Og her er linken til Ving sin side om hotellet.  Pr i dag klarte ikke vi å finne noe ledig der for kommende sesong, men det kan vel endre på seg.

 

http://www.ving.no/kanarioyene/maspalomas/sunfamily-palm-oasis

 

 

 

 

 

 

8 kommentarer om “Palm Oasis, Gran Canaria

  1. Palm Oasis ser flott ut og hagen minner meg om den som omgir Cordial Mogan Playa i Puerto de Mogan. Mitt favorittsted når lommeboken tillater det. Jeg tenker også som så; hvor mye skal man spandere på å bo? Jeg er i alle fall i leiligheten stort sett kun når jeg sover. Det vikigste for meg er vakre omgivelser, for jeg oppholder meg stort sett utendørs når jeg reiser til Gran Canaria i desember.
    Takk for kommentar på mitt siste innlegg. Synd at dere ikke ble fornøyd på Monte Feliz og godt at dere skulle bo der få dager. Er medlem av TripAdvisor og der ligger stort sett kun god omtale av Monte Feliz. Uansett; det skal bli spennende å prøve noe nytt og som sagt er jeg mest utendørs.
    Fin uke til deg!

    Liker

  2. Vi fikk leiligheta, så vi drar dit i påsken. Jeg vet det er et Ving hotel i år. Da er det vel en mulighet for andre norske og svenske gjester, slik at min datter på 7 år finner andre barn å leke med.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s