Canarias

 

Flyplasser kan være så mangt, og det er vel så ymse hva folk fordriver tiden med mens de venter på avgang.

 

På Gran Canarias flyplass finnes det en super butikk med canariske spesialiteter.  Jeg håper da inderlig at den finnes der fremdeles, det er noen år siden sist vi var på Gran Canaria.  Det er aldeles unødvendig å handle spesialitetene før koffertveiing og sikkerhetskontroll.  Vel er det nok dyrere varer her inne men pytt pytt, det er det vi kaller for «ei pølse fra eller til i slaktetiden»  Jeg blir ikke ruinert om jeg betaler noen flere euro for mojo-sausen min med å kjøpe den inne på flyplassen.  Vi traff en hyggelig dame der inne som delte ut smaksprøver på mange av spesialitetene.  Veldig greit å kjøpe Honningrom også her, etter å ha passert sikkerhetskontrollen som ikke liker flytende saker og ting.

 

Er det noen som kan bekrefte at butikken finnes fremdeles?  Ellers så får vi sammen sørge over at den er borte??..

 


Det er mye godt i hyllene her


Bordet med alle smaksprøvene


Kanarisk folkedrakt

 

 

 

9 kommentarer om “Canarias

 1. Velkommen til Nike Shox sko,Nike Free Run +2,Billige Nike Shox,UGG sko & støvler,100% autentisk,credit card payment,100% safe trade,Gratis frakt, overflate skatt,3-5 dager ankomst!

  Liker

 2. Hei, jeg kan bekrefte at denne butikken lever i beste velgående 🙂 Som du sier, så er det dyrere der, og glassene med mojo er (så vidt jeg vet) mindre enn de du kan kjøpe i butikkene, men de har et godt utvalg. Sist jeg var der (samboeren min er fra Las Palmas, vi bor i Barcelona så vi er der rett som det er) mener jeg at det var noen endringer i butikkene der, det er en ny stor butikk rett innenfor sikkerhetskontrollen og den gamle (som jeg tror bildene er fra) er der også fortsatt. God tur!

  Liker

 3. Kristine: Tusen takk for svar. Så fint at butikken er der fremdeles, den er så hyggelig og fin. Slike utsalg finnes jo på de fleste flyplasser, men det var noe eget ved denne her, synes jeg.

  Liker

 4. Ja jeg er helt enig! Den er annerledes og har et bra utvalg av ekte «canariske» produkter! Med ønsker om en flott tur til Gran Canaria!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s