Pakket og klart!


Nå er alt pakket og klart.  Vi har lov til å ha med oss totalt 60 kg innsjekket og 20 kg totalt håndbagasje, dvs totalt til sammen 80 kilo.  Vi har ingen sjanse for å nå det målet, ikke tale om.  Jeg skulle gjerne hatt med meg mye mer, vi skal jo tross alt være der i 4 uker.  Men – .vi klarer ikke å BÆRE all den bagasjen, fra stua til bilen.  På flyplassen er det jo traller, så der går det fint.  Men så er det fra taxi og opp trapper og ned trapper til hotellrommet.  Nei, vi har med oss nøyaktig 51,25 kilo.  Og det er mer enn nok. Jeg hadde bestilt et kolli ekstra, men det var jo ikke nødvendig.   Det er i grunnen for mye, i hvert fall når jeg ikke kan bære i det hele tatt.  Vi får nok en gang ta tiden til hjelp med dette kapittel også.

 

Kanskje vi bare skulle ha holdt oss hjemme, vi er vel egentlig for syke til å drive på denne måten.  Dvs vi er da slett ikke syke, hva i all verden er det jeg sier for noe?  Vi er bare litt «svake»slik at vi må ha litt hjelp her og der.  Og hjelp får vi jo omtrent hele tiden.  Vår mellomste sønn bærer bagasje ut i bilen og han kjører oss til flyplassen.  Der hjelper han oss helt til bagasjen er levert.  Rullestol til meg er bestilt, både tur og retur.  Vi blir nok hentet på Gardermoen når vi kommer hjem, og får nok både rullestol og bagasjehjelp der også.

 

Det blir nok fire fine uker får vi håpe, og så kan vi komme hjem like brun som ribba skal bli!! 

Lanzarote, here we come!!

2 kommentarer om “Pakket og klart!

  1. Har lese ein del av bloggane dine. Fantastisk til å gjengi dei. Ha ein fin ferie på øya som mange etter kvart har oppdaga!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s