Travelt ja

 

Mange har kommet med spørsmålet om hva i all verden vi skal drive på med her nede på Lanzarote, i fire hele uker!!

Det spørs nå bare om tiden strekker til, sier nå jeg da.  Jeg har fire bøker liggende her som jeg skal lese.  I tilegg finnes her bibliotek på Sjømannskirken, hotellet og Nordisk forening.  Jeg har med meg to lydbøker, og de er virkelig bereist nå, de har vært med meg mange steder og enda ikke blitt åpnet!  Jeg skal strikke ferdig den puten jeg holder på med, og jeg skal strikke enda en  til.  Jeg skal også strikke ett par leggvarmere.

Fire videofilmer har vi med.  De skal vi se på pc-en med det fine tur-musikkanlegget vårt.

 Jeg skal lage en ny video, med melodien Havet, og må sette sammen mange flotte hav-bilder.  Kanskje jeg må ut og fotografere enda mer!  Jeg skal jo selvfølgelig skrive noen blogginnlegg, og jeg skal sitte i solen litt hver dag.  Mye tid brukes også til å følge med på trafikken i fiskehavna og ute på havet.  Der ferdes både cruise-skip, fiskebåter, turistbåter, seilbåter, vannscootere og kanoer.

Morgenpilsens Venner skal vedlikeholdes.  Dette er en klubb som ble stiftet på cruise i Middelhavet i oktober 1998.  Her nyter vi en pils og en jegermeister, og løser alle mulige slags problemer.  Foreningen har mange medlemmer etter hvert, men som oftest, dessverre, er det bare oss to, gubben og jeg, tilstede.  (Hei hei Kari, Lillian, Elaine, Hans, Egil og Elin!) Det er utrolig så mye kreativt vi har fått gjort på disse møtene:   Mange plateutgivelser, konserter, pressemeldinger m.m har blitt planlagt og jobbet med.  Det kan du lese om her: http://www.allsang.no.  Denne gangen skal vi ikke finne på noe, forresten jo den omtalte videoen om Havet ble unnfanget her på et av møtene.

Dessuten skal vi gå  2-3 km minst annenhver dag.  Gubben må vel ut på noen egne turer, der han kan få gå raskere enn sammen med meg. Trim-program har vi også med oss, på ipod.  Det er et program som tar ca en time, og gjennomføres kl 10.00 hver dag, etter frokost. 

Vi har ikke internett på rommet, vi må ned i «fellesområdet» for å finne trådløst til våre bærbare.  Det er 17 trappetrinn ned, og 17  opp tilbake igjen.  Det tar jo sin tid, må jo lese litt nyheter fra  Norge også.  De har ikke VG og den slags her i nærbutikken vår, ikke så mye turister her i gata vår.  Litt tid tar det også å handle mat og tilberede mat.  Det hender seg jo selvfølgelig, (litt for ofte) at vi spiser middag ute på restaurant, men vi har da tenkt å lage middag «hjemme» også, ikke bare frokost og lunsj.

Hvis vi hadde vært sprekere kunne vi gått til enden av flystripa, det er en flott og lang tur langs strandpromenaden.  Andre retningen kan vi gå til Puerto Calero, hvis jeg hadde vært sprek nok til det.  Jeg har gått begge disse turene, for noen år siden, og de er absolutt å anbefale.

Og dette var bare det som kan gjøres i nærområdet.  Det finnes utallige andre muligheter med aktiviteter som onsdagsdansen og fredagspilsen og masse turer med forskjellige selskaper, på egen hånd til fots, med lokalbuss eller med leiebil.

 

2 kommentarer om “Travelt ja

  1. Hei. Veldig koselig å lese kva du opplever av spørsmål om kva du fordiver tiden med der nede ! Det samme vart eg og mann spurt om då me var der i 5 veker !! Svarde at me levde som me gjorde heime…berre det at der nede kan du gå tur lett kledd. Gjekk mot flyplassen og der er det veldig godt å gå på det «dekket» som er der. Kos deg vidare og la dei andre «lure» på kva du fordriv tiden med. Klem frå Gerd

    Liker

  2. Så kjekt å kunne følge dere til Lanzarote! Følger i fotsporene og kjenner meg igjen. Tviler ikke på at dere får tiden til å gå. Har selv tilbragt 4 uker i «syden» flere ganger og kjeder meg aldri. Det er jo hva man gjør en ferie til og jeg finner bestandig på noe. Nå er det bare knappe 2 uker til jeg reiser til GC. Kommer ikke til å ta med PC, så blogging blir det først på nyåret fra min side.
    Kos dere videre!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s