Agua Marina, our second home……


Utsikt fra leiligheten vi foretrekker å bo i. 

Agua Marina, our second home som hotellsjefen Estefania sier!   Dette er et veldig lite hotell i Puerto del Carmen, Lanzarote.  Det ligger bortgjemt i en liten gate som heter Calle Teide, omtrent helt innerst i gata.  Det er 23 leiligheter og alle er forskjellige.  Det er det eneste hotellet her i strøket, omgitt av små leiligheter hvor det bor fastboende og andre tilfeldige leietakere.  Inngangen er bare en «port» i en mur, og det er ikke lett å skjønne at bak der befinner det seg et hotell.  Det er langt til «Syden» som vi kaller strøket hvor de andre turistene og hotellene befinner seg, der hvor det er fart og liv og innkastere utenfor alle restauranter………

 
Hotellinngangen til høyre, med blå karm rundt.

Leilighetene er enkle og her er absolutt ingen luksus.  Møblene er grove og ukomfortable, he he, jo det er faktisk sant, og vi stortrives med dem.  Her på hotellet foregår det absolutt ingen ting.  Det vil si at hvis noen har anlegg for å kjede seg, så er ikke dette det riktige stedet.  Resepsjonen har åpent til kl 21 hver kveld, med en time stengt midt på dagen.


Sofadelen av oppholdsrommet


Spisebord og TV


Kjøkkenkroken med det meste av det vi trenger for å lage mat selv.

Det  finnes en pool-bar, men det er sjeldent at noen handler/spiser der.  Og hvorfor i all verden skulle de gjøre det?  I fjor var det Bob som styrte der, og han satt for det meste i en røyksky og ventet på kunder som aldri kom.  I år var det en annen fyr, og han satt og så på TV mens han ventet på kunder.


Poolbaren, uten gjester

Vi spiser vår frokost rett utenfor leiligheten, med den flotteste utsikt vi kan tenke oss, utsikt over fiskehavna og Atlanterhavet.  Hver eneste dag kan vi spise frokost der ute.  Det hender at det kan komme noen regndråper, men vi har tak over hodet.  Det hender til og med at det blåser, men vi har en lun krok hvor vind ikke plager oss i det hele tatt.  Bakdelen med å ha denne lune kroken er at vi blir så forskrekket når vi beveger oss utenfor, og finner ut at det faktisk kan blåse kaldt der ute!!


Deilig frokost i frisk sjøluft hver dag.


Utsikten fra frokostbordet

Noen av leilighetene har to soverom. Og i hvert fall en av leilighetene er studio, dvs med kun ett rom.  De fleste har stue med kjøkkenkrok, soverom og bad.  Balkong/terrasse-størrelse kan variere.  Agua Marina ligger like over fiskehavna i gamlebyen og vendt mot havet.  Det må vel være det luneste stedet i hele Puerto del Carmen.  Det var vel en grunn for at de la fiskehavna akkurat her, i gamle dager!

 
Hvitt med blå karmer, det er Agua Marina sett fra fiskehavna.

Utenfor hotellet, som forresten nesten ikke kan oppdages fra gata, der ligger butikker og restauranter man har bruk for.  En liten matbutikk, blomsterbutikk og frisør. Puber er det flere av, og noen er veldig små, bare et knøttlite rom.  Restauranter for enhver smak, på den ene av dem er det ganske fullt ved bardisken når de fastboende har arbeidspause.  Der er tapasutvalget veldig bra. 


Soverommet, havutsikt her også.


Her på hotellet finnes det også vaskemaskin og tørketrommel, ingen sak når vi skal være her i flere uker.

 


Svømmebasseng har vi også, så klart.


Kveldsutsikten i retning mot «syden» fra terrassen vår.

Før, for noen år siden, så kunne vi bare ringe og få plass med en gang.  Nå ser det ut som om flere har oppdaget denne perlen av et bosted, så allerede nå må vi bestille for jan-feb 2014!!  Det er jo veldig dumt da, og kanskje dumt å legge ut dette innlegget også av samme grunn.  Jeg har jo prøvd å snakke litt stygt om dette stedet også, men det skinner kanskje gjennom at jeg mener det motsatte.


Hotelldirektør Estefania

 Jeg har veldig mange bilder fra dette yndlingshotellet vårt.  Jeg har laget en fotovideo med innlagt musikk som ligger på fotobloggen.  Den finner du HER   

Jeg legger til og med ut link til hotellets webside, hvor man kan bestille plass direkte!!! Nei og nei hvor dum jeg er, nå blir det vel enda verre å få plass her!  Link her

 

 

 

8 kommentarer om “Agua Marina, our second home……

  1. Vi bodde der for 3 år siden, spartansk, men koselig og veldig raust med 2 askebegre på salongbordet, ser jeg, vi hadde bare ett og det var for oss ett for mye he he.

    Liker

  2. Tine: vi hadde heller ikke bruk for de skebegrene, dvs vi brukte dem til telys og det fungerte fint. Men det luktet ikke røyk innendørs, det er vel fordi de fleste er utendørs. Ingen som sitter inne og røyker her skulle jeg tro

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s