Karneval på Lanzarote

 

 I dag er det karnevalsopptog  i Puerto del Carmen, Lanzarote, og vi skulle egentlig ha vært der!!  Meningen var å reise tilbake 25 januar og bli der i fire uker, men slik ble det ikke.  Det måtte avlyses pga av sykdom.  I 2008 var vi der, og bildet over er fra den gangen.  Det var en kjempeopplevelse!!  Jeg skulle gjerne vært der i dag.

Jeg legger ut en videosnutt fra youtube, fra karnevalet i fjor.  Det ser da ut som om det var stor stemning da også.  Lykke til i kveld, med opptog og festligheter!!!

 

12 kommentarer om “Karneval på Lanzarote

 1. Hei søte deg! 🙂 Klikket meg inn på bloggen din for å ønske deg en fin dag 🙂 Har du laget designet ditt selv? Likte det veldig godt! Forresten, kjører en konkurranse på bloggen min hvor du kan vinne et gavekort på Victoria’s secret’s nettbutikk på 40 dollar! Avsluttes ikveld. Bli med du og! 🙂

  Liker

 2. Anne: Jeg har vel forsåvidt laget designet selv, men det er jo bare et eget bilde og eget valg vedr bakgrunnsfarve. Fint at du likte det. Tror ikke det gavekortet er så spennende for akkurat meg, men ellers tusen takk.

  Liker

 3. Så synd at dere ikke kunne reise. Inntil neste reise, får dere leve på gamle minner og se på bilder. Selv har jeg aldri opplevd februarkarnevalet på Kanariøyene «live» og har for så vidt ikke noe ønske om det heller. Helsen tåler ikke store folkesammenstimlinger. Jeg har fulgt karnevalet i Las Palmas via TVE, senest i går kveld/natt. Du verden for noen flotte arrangement! For mange år siden opplevde jeg et flott karneval i Cala Millor på Mallorca. Det var første uken i oktober og sesongslutt. Ansatte på de fleste hotell hadde laget egne tablå for karnevalsopptoget og det var litt av en opplevelse. Vi bodde i hovedgaten og satt på balkongen da opptoget gikk forbi.

  Liker

 4. Randi’s tanker om reiser og hv: Jeg vet nå forresten ikke hvordan jeg skulle ha fått med meg dette karnevalet, min helse er ikke som før. Jeg måtte nok ha brukt rullestol tenker jeg, til og fra. Jeg håper nå at det blir en tur i november ihvertfall.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s