VaniljeogPepper på snarbesøk……

Sannelig fikk vi uventet besøk i dag!!  Av en liten rotte, en ganske bestemt liten rotte forresten.  Hun hadde med seg bagasje, fin hatt, solbriller og nistemat, ingen sak å få besøk av slike gjester.   Over her tar hun det første overblikket over omgivelsene her på Østlandet.

Hun kommer fra Frodith, og Frodith har skrevet om turen hennes HER

Men nå var det litt dumt da, vi skal reise på båttur i morgen tidlig, og VaniljeogPepper hadde ikke med seg noen redningsvest!!!


ÅÅååå   hun har da så lyst til å være med, men det kan bli veldig farlig det, uten vest……..Neste gang, må du pakke med deg redningsvest også da forstår du!!!!


«Jeg tror jeg skal forsøke å snike meg ned i bagasjen…..»


Nei da, hun ble straks oppdaget og satt til å jobbe med å brette klær som skal være med i morgen.  Det var ikke så veldig populært, mye stress her i huset i kveld mente hun visst og forsvant ut i hagen……

Vel vel, det får vel bli besøk en annen gang, VaniljeogPepper bestemte seg for å reise videre i morgen tidlig, det sa hun ihvertfall……men jeg får vel sjekke bagasje grundig før vi kjører avgårde!!!

12 kommentarer om “VaniljeogPepper på snarbesøk……

  1. He-he-he 😀 Åååå, som jeg koser meg med disse innleggene 🙂 Jeg smiler og ler, og koser meg når jeg ser hvor koselig hun har det 😀 Og det skal ikke mer til enn en litt rampete rotte på besøk hos herlige Eljos, så har du en herlig historie 🙂 Jeg må legge ut en Link inntil deg tror jeg 🙂 Folk må jo få lov å se 🙂 Tuser hjertelig takk for den lille overnattingen hun får, men nå har hun ligget i postkassa hos Siv så lenge at hun synes sikkert det bare er greit å valse videre 😀 Ha en fin kveld, og hold ho i øra. Klem ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s