Booking.com

Jeg bruker veldig ofte booking.com, og det har jeg gjort i flere år.  Omtrent all overnatting på vestlandsturen i sommer var ordnet via booking.com. Tidligere har jeg også bestilt på Kypros og Lanzarote, og det fungerer som bare det.

All tekst er på norsk, og det er norske priser.  Mange valg om romtyper har vi også, og er det opptatt får vi tips om ledige alternativer.  Vi må oppgi kredittkortopplysninger, men det er fordi hvis vi nå ikke møter opp, og rommet står der, så kan hotellet ta betalt.  Skulle vel bare mangle.  Når vi bestiller så får vi fin dokumentasjon på hvordan avbestille, og når…..Lar vi det være så må vi jo bare betale selvfølgelig.

Første gangen jeg bestilte i utlandet var jeg litt nervøs, lurte på om det fungerte osv osv.  For sikkerhetsskyld hadde jeg en liste i veska med andre hoteller og telefonnummer.  Jeg har jo sett på internett at det finnes ALLTID ledige hotellrom, ingen fare med det.   Ihvertfall for oss som ikke akkurat reiser i skoleferiene.  Ingen grunn til bekymring, da vi ankom Kypros og Faros Hotell var alt i skjønneste orden.  Nesten, vi hadde bestilt Side Sea View, og trodde vi ihvertfall kunne skimte sjøen men det kunne vi ikke, men det er jo en annen sak, og ikke booking.com sin skyld.


fine Hotell Faros på Kypros!!!

I går opplevde jeg også noe nytt, jeg hadde bestilt på Leirvik Kro og Motell, juli 2014.   Men den gang ei, jeg fikk både telefon og mail fra booking.com. om at motellet ville bli stengt med øyeblikkelig virkning, ønsket jeg noe erstatning?  De hadde allerede et alternativ.  Det var jo trist da, håper at noen overtar driften der etterhvert.  Men uansett, flott at vi får beskjed, fint å slippe å komme til stengt dør.

Hvis noen tror at dette er betalt reklame for booking.com så er det nok dessverre ikke det.  det er nok bare sminke og moter man tjener penger på, og så må man vel kanskje være 14-18 år og skrive mest om «outfit».  Vi som skriver om reiser og reisetips vi tjener ikke noe, ihvertall ikke jeg.  Men jeg sprer veldig gjerne gode tips, og tilbakemeldinger er god nok betaling for meg, og så gleder det meg hvis noen har nytte av tipsene jeg legger ut.

 

8 kommentarer om “Booking.com

 1. Takk for fint innlegg 🙂 Jeg likte ikke i hele tatt i starten å bestille på egenhånd på nett 😀 VIlle helst gå inn på reisebyrå, SE at de ringte noe sted, og så få billetten i hånda nærmest 😉 men mer vant nå. Og det går som regel veldig fint 🙂

  Liker

 2. Åååå, jeg har nettopp brukt dem til å bistille hotell i Portugal:) Var litt spent på hvordan det fungere, så din anbefalig var grei å ta med. Da kan jeg sove godt;)
  Ja, jeg har forstått at blogg er noe pussige greier, vi får ta det for det det er, og kose oss med det så legne vi gjør det. De ferreste blir rike og berømte;)

  Liker

 3. Livsrom: du kan sove godt ja, det var jo også fint at de kontakter oss hvis noe plutsleig skjærer seg med hotellet vi har bestilt. Og blogging? ja vi driver vel på med det fordi vi liker det, ikke for å tjene noe.

  Liker

 4. Mstraveltipsy: He he ja og så i tillegg finnes det jo masse tilbud fra bl a Norwegian. Uutrolig billige reiser man kan sette sammen på den måten. Jeg har jo så klart brukernavn hos booking.com og får tilsendt gode tilbud og redusert pris. Hvis jeg først finner en billig flybillett så er det ikke så vanskelig å finne et bra hotell som passer på tidspunktet.

  Liker

 5. Flott innlegg og jeg vet at mange er veldig godt fornøyd med booking.com. Selv har jeg brukt supersaver.no og meget godt fornøyd. Supersaver kommer opp med priser fra flere bookingselskap. Det beste og billigste er likevel å bestille direkte, da unngår man fordyrende ledd.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s