Båtlivet er slutt!!

Etter tretti år er båtlivet slutt.  Men du verden så mange minner som der finnes.   Mye av dette har jeg også her i bloggen, under kategori Båt.  Kanskje jeg engang blar meg bakover i tiden, til tiden før blogger også.  Bildene har jeg, og minnene sitter fremdeles i hodet, så kanskje kanskje kommer det innlegg om vår første tur rundt Lindesenes i en 23.fots snekke, det var turen sin det!!!!

Nå er Stålpetra til salgs, og det er på grunn av at kapteinen forlot skuta 27. august.  Han døde av tykktarmskreft med spredning.  Det ble ingen turer med overnatting sommeren 2014, og det var nok ganske sårt for ham.

Stålpetra ligger nå i Oslo, Skarpsno båtforening.  Vi har leid boblehavn der hele vinteren, som vi alltid har gjort.  Muligheten er til stede for å overta det leieforholdet hvis ønskelig.  Ny eier må bare melde seg inn som medlem i foreningen.

Som jeg har skrevet om før, båten er ganske godt utstyrt med pensjonistfaciliteter.  Her kan man sitte på fordekket, med reker og loff og fjernstyring.  Betjene ankervinsjen også selvfølgelig, med fjernstyring.   HER omtales dette.  Og ikke nok med det, båten er isolert slik at der er varmt og godt innendørs til langt langt ut på høsten.  

Vi var på en super tur sommeren 2012.  Da utforsket vi havner i Drammensdistriktet og ned til Horten, kjempeopplevelse i «nærområdet»  Alle våre båtopplevelser finnes HER.   (Advarsel::  Noen timers lesestoff og mange mange bilder og videoer)

Ellers har vi sommerhavn i Hvalerskjærgården, og da trenger man egentlig ikke så mye mer.  Jeg har skrevet mye om dette også, og lagt ut mange bilder.

 

Og annonsen for Finn finner du HER, løp og kjøp!!!! 

 Og del gjerne dette innlegget,da blir jeg veldig glad……….

7 kommentarer om “Båtlivet er slutt!!

  1. Det ser ut som en fin båt. Trist at det ikke blir mer båtliv, men jeg skjønner det jo godt. Det er bare ikke mulig lenger. Men heldigvis har du mange gode minner, og bilder , som du kan ta fram, å tenke på hvor mye kos dere hadde ❤ Håper du får solgt båten, til noen som kan skape sine egne minner ❤ Håper du får en fin søndag Eljos ❤ Stor klem fra meg ❤

    Liker

  2. frodith: Takk kjære Frodith, ja det er så mange gode minner og opplevelser. Og kanskje lager jeg flere innlegg bakover i tid, driver jo på med scanning av gamle lysbilder, mange minner der som var glemt!!!

    Liker

  3. Kapteinen forlot skuta, det var noko lyrisk over den setninga der, samstunes var det så trist, at eg fekk frysningar då eg leste det. Får håpe at du kan halda fram med reiseaktivieten din, om ikkje akkurat i småbåt.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s