Italia neste……men først Cannes!.

 

Nå er det slik i Reiseklubben Artigreiser at vi kan ikke ha mer enn tre reiser på kalenderen, samtidig.  Det vil med andre ord si at så snart vi hadde blitt ferdig med Nordlandsturen vår, så hadde vi faktisk bare to reiser som var planlagt.  Det var reisen til Cannes i september 2016 og Lanzarote i februar 2017.  Yesss, så da var det jo straks igang med planlegging av reise nummer tre, og der har vi landet på Italia, september 2017.  

Vi lever fremdeles etter det herlige ordtaket eller hva man nå skal kalle det, at:  Ta gledene på forskudd så har vi det dobbelt så artig!!!

Italia, der har noen av oss vært på dagsturer, bl a i forbindelse med cruise.  Ingen har vært flere dager på ferie i Italia, men nå har vi det under planlegging. Det blir spennende. Men først og fremst, nå er det Frankrike og Cannes som er målet.

Det er ikke så mange dagene til vi skal reise.  Taxi er bestilt, Reiseattest fra legen er i orden.  Oksygenapparatet står klart, ja jeg fikk jo ny attest fra Ullevål sykehus at jeg fremdeles hadde behov for dette apparatet slik at NAV kunne betale.  Vår «kjentmann» i Cannes planlegger masse for oss, det blir turer både hit og dit.  Leiebil er bestilt fra flyplassen, og der er det plass til oss alle sammen, vi blir jo seks personer som skal fraktes rundt.  På programmet er det forslag om: 

Lunch i den berømte og historiske restauranten la Colombe d’Or. Der kjente kunstnere betalte med sin kunst, når de var pengelense.

Fredager er det marked i Valbonne. Kanskje orker vi det og en lunch på torvet der

Båttur blir det en dag om været tillater det

Croisetten i Cannes, med all sin luksus og gamlebyen le Suquet, må vi stikke innom….

Kanskje tar vi turen bortom Antibes, gamlebyen som ligger nærmest Middelhavet

Mye tid til å rusle rundt i la Napoule eller bare ta livet med ro og teste de gode restaurantene.

 

Hotellet vi skal bo på ligger like ved strand og båtplassen.  Info om hotellet finnes HER

Vi gleder oss, og se på det første bildet, solkrem er kjøpt inn!!

 

 

5 kommentarer om “Italia neste……men først Cannes!.

  1. Hei. Er så imponert av deg .Ønsker deg en god tur.Jeg har bare moderat KOLSog sitter nok litt mellom ørene.Kanskje jeg skulle spørre deg.Hvordan takler du det når det kommer Calima? Du tar det vel på strak arm.Det var litt sutring.Håper ihvertfall du får det så fint som du kan ha det.

    Liker

    1. Monica: Calima, ja det må vi jo nesten alltid regne med på Kanariøyene. Da forsøker jeg å holde meg i ro, sitter gjerne ute også men har en lav aktivitet slik at jeg ikke må puste så mye, hvis du forstår hva jeg mener. Det er liksom ikke dagen for å «gå tur». Blir det riktig ille så forsøker jeg å holde meg innendørs. Ja og så slenger jeg på ekstra medisin. Har planlagt å ha slike masker også, foran nese og munn, men det har aldri vært så galt at det har vært nødvendig.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s