Morgenpilsens Venner

Morgenpilsens venner blir 20 år neste år.  Denne klubben ble stiftet på cruise i Middelhavet i oktober 1998.  Møtet ble satt etter frokost på et fast bord på nesten øverste dekk,  Der ble det snakket om hva vi skulle gjøre i løpet av dagen, valgene er jo mange på et cruise.

 

I årene som har gått har vi videreført dette, på alle reiser og også i reiseklubben.  Ja sågar på andre møter  som ikke har hatt så mye med reiser å gjøre,  Mange personer har vært innom på møtene i utlandet, og også der har hovedpunktene vært aktivitene i løpet av dagen.

 

Morgenpilsens venner har, foruten sakslisten to ingredienser og det er øl og jägermeister.  Aldri har noen tippet over på grunn av serveringen og ingen har drukket seg fra gård og grunn.  Det har gått sømmelig for seg hele tiden.  Skulle jo bare mangel, vi har jo alltid en saksliste å forholde oss til.  

 

Det er foresten ikke bare turaktiviteter som har vært til drøfting.  Mange konserter, CD-er og andre arrangementer har blitt planlagt og avgjort på disse møtene i syden.

 

Så nå er det snart tyve år siden, og egentlig burde vi jo planlegge et cruise igjen får å feire dette,  Cruise sommeren 2018, ja kanskje det?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s